سیر سیاه لاغر میکند 2020-11-06
آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ خواص و نحوه مصرف همشهری آنلاین
ماست به دلیل طبع سرد و تر بوده و طبع گرم و خشک سیر از اصلاح می کند. برای کسب نتایج مثبت در مورد لاغری، زمان مصرف سیر سیاه بسیار مهم است. مصرف این ماده غذایی در صبح با معده خالی باعث میشود تا جذب مواد مغذی بهتری داشته باشید. سیر سیاه نوعی سیر است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و در نتیجه محصولی تیره و شیرین از آن بوجو آمده است.
شما میتوانید، بیشتر آنتی اکسیدانهای مورد نیاز بدن خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر تامین کنید. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش میدهد. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است.
برای کاهش وزن اگر حساسیت ندارید میتوانید روزانه، صبحها به صورت ناشتا یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. سیر سیاه به دلیل افزایش روند چربیسوزی کبد، شریان و سایر اندامهای بدن باعث لاغری میشود. میتوانید علاوه بر مصرف خام، سیر سیاه را به صورت روغن، پودر یا عصاره همراه سس، سالاد، سوپ یا نان میل کنید. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد.
سیر سیاه دکتر بیزسیر سیاه تا ۴.۵ برابر آنتیاکسیدان و مواد ضد سرطانی بیشتری را نسبت به سیر سفید ارائه میدهد. این افزایش خواص به دلیل تولید ترکیبات گوگردی در فرایند تخمیر است که در از بین بردن رادیکالهای آزاد و جلوگیری از سرطان کمک میکند. مطالعات زیادی ثابت کردهاند که مصرف سیر سیاه برای لاغری مفید میباشد. مصرف سیر سیاه باعث افزایش حس سیری و به دنبال آن مصرف کالری کمتر و در نهایت کاهش وزن میباشد. سیر سیاه متابولیسم را تسریع کرده و با کنترل قند خون باعث افزایش چربی سوزی و کنترل وزن میشود. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک میکند.
با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود، میتوانید سیستم ایمنی بدن خود و مکانیسمهای دفاعی بدن خود را تقویت کنید. مطالعات نشان می دهند که سیر سیاه دارای خواص ضد التهابی آنتی اکسیدانی و تنظیم قند خون است. همچنین سیر سیاه حاوی ترکیباتی مانند آلیسین و آلایین است که ممکن است در کاهش وزن تاثیر داشته باشند.
سیر سیاه برای جوش صورت بهویژه در قالب عصاره یا ماسکهای موضعی، اثرات بهتری نشان داده است. تحقیقات نشان دادهاند که استفاده از عصاره سیر سیاه بر روی پوست میتواند تولید سبوم را کاهش داده و میزان باکتریهای مولد جوش را کنترل کند. به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی قوی، سیر سیاه برای جوش صورت میتواند به بازسازی سلولی کمک کرده و از بروز لکهای ناشی از جوش جلوگیری کند. افزون بر این، استفاده منظم از آن موجب پاکسازی عمقی پوست و کاهش التهابهای مزمن میشود. طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود.
مصرف سیر سیاه بهطور مداوم در رژیمهای لاغری میتواند تاثیر آن را چندین برابر کند. از دست دادن چربی اضافی بدن نیاز به زمان، عرق کردن، تلاش سخت و وعدههای غذایی مناسب دارد. متأسفانه، هیچ راهحل سریعی برای تبدیل شدن به یک نسخه سالمتر و مناسبتر از خود وجود ندارد. به عنوان مثال، یک مطالعه روی موشها نشان داد که مصرف این سیر به تنظیم متابولیسم چربی و کاهش کلسترول خون کمک میکند. همچنین، تحقیقی دیگر تأثیر مثبت سیر سیاه بر چاقی و مشکلات کبدی و کلیوی را تأیید کرده است.
سیر جزو مواد غذایی است که متابولیسم بدن را افزایش داده و مقدار کالری سوزی بدن را بیشتر می کند. همچنین مصرف سیر باعث سم زادیی از بدن شما شده و به بدن در سوزاندن چربی ها کمک می کند. پس از خورد سیر، اشتها کاهش پیدا کرده و سیر از این منظر نیز برای لاغری پر سود بوده و با کاهش وعده های دریافتی به کم کردن چربی و کاهش وزن کمک می کند. لازم به یادآوری است که هنوز نیاز به شواهد علمی بیشتری برای اثربخشی مزایای سلامت شگفت انگیز سیر سیاه وجود دارد و پاسخهای بدن هر کسی به سیر سیاه میتواند متفاوت باشد. در این مقاله فواید سلامتی سیر سیاه و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری می پردازیم. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز میتواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد.
اگر طبع گرمی دارید، بهتر است تا سیر را با مواد غذایی چون ماست مصرف نمایید. سیر سیاه در واقع همان سیر معمولی است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته است. در این فرآیند سیر با حرارت کم و در شرایط خاص برای مدت طولانی تخمیر می یابد. این عمل باعث تغییر رنگ سیر به سیاه و تغییرات قابل توجهی در ترکیبات شیمیایی آن می شود. آنتی اکسیدانها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلولهای ما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک میکنند.
با اینکه سیر با افزایش متابولیسم قادر به افزایش کالری سوزی است، اگر کالری دریافتی شما در سطح بالایی قرار داشته باشد، مصرف سیر نمی تواند به مقدار زیادی از حجم چربی های شما بکاهد. سیر سیاه حاوی طیف گستردهای از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و مواد معدنی است که میتواند عملکرد سیستم ایمنی را پشتیبانی کند. این ترکیبات به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو، تقویت پاسخ ایمنی و ایجاد تعادل التهابی سالم کمک میکنند.
برای همین اگر کمی درباره غذاهای کره جنوبی یا ژاپن مطالعه کنید، متوجه خواهید شد که تقریباً در تمام دستورغذاهایشان از این ماده استفاده میکنند. سیر سیاه را میتوان در ترکیب با آب لیمو، عسل و آب ولرم مصرف کرد که یک نوشیدنی سمزدا و چربیسوز قوی محسوب میشود. سیر سیاه را میتوان به سالاد، سوپ، سسها و حتی غذاهای پختهشده اضافه کرد.
این ماده خوراکی میتواند بهخوبی چربیهای ناحیه شکم را آب کند و نقش فوقالعادهای در سمزدایی بدن داشته باشد. اگر به مصرف سیر سیاه برای کاهش وزن علاقه مند هستید قبل از شروع هر برنامه ای با پزشک خود مشاوره کنید. مصرف سیر سیاه برای همه افراد مناسب نیست و ممکن است با برخی از داروها تداخل داشته باشد.
این نوع سیر بهخاطر اینکه کمی مزه شیرینتری نسبت به سیر سفید دارد و البته نرمتر هم شده، به عنوان «سیر کاراملی» نیز شناخته و توصیف میشود. اما اگر از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکنید یا به سیر حساسیت دارید. در ادامه مهمترین فواید سلامتی سیر سیاه را برای شما عزیزان توضیح میدهیم. بدن یک مکانیسم به نام هموستاز دارد که وظیفه کنترل قند خون را بر عهده دارد. اگر این مکانیسم به درستی کار نکند، قند خون ممکن است ناپایدار شود و منجر به مشکلات دیگر گردد. خیر مصرف سیر سیاه بدون مشاوره با پزشک ممکن است برای برخی افراد ایمن نباشد و باعث عوارض جانبی شود.
خوردن سیر به صورت ناشتا مشکلی نداره اما از مصرف ترشی سیر به صورت ناشتا پرهیز کنید. میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. سلامتکده یک پایگاه جامع درباره سلامتی و بهداشت است که تلاش می کند اطلاعات شما را درباره سلامت، طب سنتی، گیاهان دارویی و مسائل پزشکی بالا ببرد.
متون کهن طب سنتی ایران از سیر به عنوان یک ماده مقوی و درمانی برای کاهش فشار خون، رفع گرفتگیهای عروقی و تقویت عملکرد کبد و معده یاد کردهاند. با این حال، سیر سیاه که طی فرآیند تخمیر سیر تازه تولید میشود، به طور خاص در منابع طب سنتی ایرانی ذکر نشده است. برای بهرهمندی از سیر سیاه برای لاغری، طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری شامل مصرف روزانه 1 تا 2 حبه به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی است. ترکیب آن با آب ولرم یا اضافه کردن به سالادها و غذاهای کمکالری نیز میتواند جذب مواد مغذی را بهبود بخشد و اثرات چربیسوزی آن را افزایش دهد. خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند.
حال عسل را درون شیشه بریزید تا بطور کامل، حبه های سیر را بپوشاند. سطح عسل درون شیشه باید به اندازه ای باشد که سیر ها به صورت کامل درون عسل قرار بگیرند. حال درب شیشه را بسته و هر 2 روز یکبار، کمی درب آن را شل کنید تا گازهای جمع شده درون شیشه، تخلیه شوند. توجه داشته باشید که درب شیشه شما باید به صورت کامل چفت شده باشد و هوا، امکان عبور از درز های آن را نداشته باشد.
خواص سیر سیاه برای زنان به دلیل وجود ترکیبات زیستفعال مانند S-allyl cysteine و آنتیاکسیدانهای قوی، در مطالعات علمی مورد توجه قرار گرفته است. این ترکیبات میتوانند به تنظیم هورمونها کمک کرده و در بهبود سلامت باروری نقش داشته باشند. بر اساس مطالعات علمی، مصرف منظم سیر سیاه میتواند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهابهای مزمن کمک کند.
سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود.
همچنین می توان از سیر سیاه خرد شده در کنار غذا نیز استفاده نمود. زمانی که سیر تحت حرارت قرار می گیرد، آلیسین بخشی از مواد مغذی آن کاهش پیدا کرده و ارزش غذایی آن کمتر خواهد شد. دقت داشته باشید که لاغری با سیر به تنهایی باعث کاهش چربی های شما نخواهد شد.
خرید سیر سیاه از داروخانههای آنلاین، انتخابی هوشمندانه برای دسترسی به محصولی باکیفیت و دارای مجوز سازمان غذا و دارو است. بهعنوان نمونه، کپسول سیر سیاه طب اکسیر بارمان یکی از گزینههای استاندارد موجود در داروخانه است. خرید آنلاین این محصول از داروخانه، علاوه بر سهولت دسترسی، امکان دریافت اطلاعات جامع درباره ترکیبات موثره، خواص و نحوه مصرف و دریافت تخفیفهای ویژه را فراهم میکند. در روش سنتی، سیر در محفظههای گرم و مرطوب نگهداری میشود، اما در تولید صنعتی، از دستگاههای مخصوص برای تنظیم دقیق دما، رطوبت و تهویه استفاده میشود. این فرآیند نهتنها موجب افزایش ترکیبات آنتیاکسیدانی میشود، بلکه طعم آن را نیز ملایم و شیرین میکند. در نهایت، سیر حاصل، ماندگاری بالایی پیدا کرده و بدون از دست دادن ارزش غذایی، به یکی از محصولات پرطرفدار در صنایع غذایی و سلامت تبدیل میشود.
این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. برای بهرهمندی از خواص لاغری سیر سیاه، توصیه میشود روزانه ۱ تا ۳ حبه مصرف شود. البته میزان مصرف بسته به وضعیت بدنی و میزان تحمل هر فرد متفاوت است، بنابراین بهتر است با مقدار کم شروع کرده و به تدریج افزایش یابد.
از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. سیر کمک میکند تا شما را برای مدت طولانیتری سیر باشید و از پرخوری بیشتر جلوگیری کنید. برخی افراد ممکن است به سیر سیاه حساسیت داشته باشند و پس از مصرف آن دچار علائم آلرژیک مانند خارش یا کهیر شوند. خیر سیر سیاه ممکن است برای افراد باردار شیرده افراد با مشکلات خونریزی افراد با مشکلات کبدی و کلیوی و افراد با حساسیت به سیر مناسب نباشد. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقهای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم.
سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامینهای B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ میکند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل میکند. داروکده، بهعنوان تنها دارنده نماد الکترونیک پنج ستاره در بین داروخانههای سراسر کشور، بستری امن برای خرید سیر سیاه اصل و سایر مکملهای سلامت فراهم کرده است. تمامی محصولات در این پلتفرم با تضمین اصالت، قیمت مصوب و شرایط نگهداری استاندارد عرضه میشوند. علاوه بر این، مجله داروکده با ارائه مقالات علمی و بهروز، اطلاعات جامعی در مورد خواص و نحوه مصرف سیر سیاه در اختیار شما قرار میدهد.
با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه میتواند به بدن در پردازش موثرتر چربیها کمک کند. سیر سیاه برای جوش به دلیل خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی قوی، میتواند به درمان آکنه و کاهش التهابهای پوستی کمک کند. همچنین، این ترکیبات باعث کاهش التهاب، کنترل چربی پوست و جلوگیری از بسته شدن منافذ میشوند که در نتیجه از ایجاد جوشهای جدید جلوگیری میکند. خواص سیر سیاه برای پوست به اثرات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی قوی ترکیبات زیستفعال باز میگردد. این ترکیبات باعث کاهش استرس اکسیداتیو شده و از آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکنند که در نتیجه موجب کاهش چینوچروک و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست میشوند. همچنین، سیر سیاه میتواند از طریق مهار آنزیمهای تجزیهکننده کلاژن، به حفظ جوانی و استحکام پوست کمک کند.
این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش میدهد و طعم ملایمتر و شیرینتری دارد. استفاده از سیر سیاه برای پوست صورت میتواند به کاهش لکهای پوستی، شفافتر شدن چهره و یکنواخت شدن رنگ پوست بیانجامد. استفاده از ماسک یا روغن سیر سیاه روی پوست میتواند باعث آبرسانی بهتر و افزایش نرمی و لطافت شود. به دلیل افزایش تولید کلاژن و بهبود گردش خون، سیرسیاه گزینهای طبیعی برای مراقبت از پوست و جلوگیری از پیری زودرس محسوب میشود.
پس از گذشت 1 هفته، مصرف معجون را از سر گرفته و برای 20 شب دیگر، آن را میل نمایید. از آنجایی که نمک در فرآیند تخمیر نقش دارد، سیر تخمیر شده به طور کلی دارای سدیم بیشتری نسبت به سیر تازه است. سیر سیاه می تواند بدون افزودن کالری زیادی به غذاها طعم آن ها را دلچسب تر کند. همچنین می توانید بجای استفاده از سس ها و چاشنی های پرکالری و چاق کننده از یک جایگزین خوش طعم و کم کالری مثل سیر سیاه استفاده کرد. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند.
بنابراین بهتر است تا برای لاغری با سیر، آن را به صورت خام و پخته نشده میل نمایید. بعضی منابع میگویند مصرف سیر خام همراه با آب در اولین وعده صبح تاثیر بسزایی در لاغری دارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری آبلیمو و سیر را به آب گرم اضافه کنید و بلافاصله آن را بنوشید. خوردن سیر سیاه نیز مانند هر ماده غذایی دیگری برای برخی از افراد ممنوع است. این عمل باعث تسریع فرایند سوزاندن چربیهای زائد در شریانها، کبد و دیگر اندامها میشود. برای دیدن نتایج چشمگیر، پیشنهاد میشود این روند را حداقل سه تا چهار ماه ادامه دهید.
به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. به همین دلیل، توصیه میشود این افراد قبل از اضافه کردن سیر سیاه به رژیم غذایی خود با متخصص زنان مشورت کنند. در یک مطالعه دیگر هم مشاهده شد که عصاره سیر سیاه کهنه میتواند سلولهای سرطانی روده بزرگ را سرکوب کند. با این حال، این یافته توسط مطالعات انسانی قدیمیتر تایید نمیشود. بنابراین لازم است محققان تحقیقات بیشتری در مورد خواص سیر سیاه برای مبارزه با سرطان انجام دهند. قورت دادن سیر می تواند باعث لاغری شود اما بهتر است تا سیر را به صورت خرد شده میل کنید، چراکه آلیسین سیر در صورت خرد شدن، جدب بهترین خواهد داشت.